Prima motocicletă
Începutul în enduro

Atunci cănd tatăl lui Vlad și-a îndeplinit o dorință mai veche, aceea de a cutreiera pe motor dealurile din zona în care a copilărit, fiul său a primit, la numai 8 ani, prima lui motocicletă, KTM SX50 CC.

Restul e poveste...

Motocross-ul și botezul focului

Cu o motocicletă mai puternică, YAMAHA YZ85, Vlad a atacat circuitul de motocross, unde a suferit și primul său accident serios.
Fractura de claviculă nu l-a descurajat însă în a-și urma pasiunea nou descoperită.

Primul concurs 
Start în Supermoto

Fascinat de primul concurs pe asfalt la care a participat ca și spectator, Vlad și-a dorit să concureze și a debutat în Supermoto în Campionatul Național de Juniori al României 85 CC, obținând titlul de Vicecampion.

Participare în competiții internaționale

Acumulând tot mai multă experiență, Vlad obține rezultate notabile și în Campionatele Balcanic și European de Juniori Supermoto 85 CC, clasându-se pe locul 6 în 2011, respectiv locul 4 în 2012.
Își păstrează totodată titlul de Vicecampion în Campionatul Național de Juniori Supermoto 85 CC.

Sportivul anului la Supermoto

La numai 14 ani, Vlad trece la Clasa SOpen în Campionatul Național de Supermoto, clasându-se pe a doua poziție la finalul sezonului. Titlurile de vicecampion în Campionatele Balcanic și European Supermoto SM3 250 CC îi aduc puncte importante în clasamentul general, fiind declarat, de către FRM, Sportivul Anului 2013 la Supermoto și al doilea sportiv al anului la motociclism.

Primul titlu de
Campion Național Supermoto

Dând dovadă de determinare, la numai 15 ani, Vlad obține primul său titlu de Campion Național Supermoto la Clasa SOpen - liga 1 Seniori.
În Campionatul Balcanic de Supermoto își păstrează locul pe podium, clasându-se pe locul 3.

PARTICIPARE ÎN CAMPIONATUL
EUROPEAN SUPERMOTO SM1

Un an competițional incitant și dificil pentru Vlad, care, pentru prima dată în Marele Campionat European de Supermoto, a reușit să se alinieze perfect la ritmul impus de o asemenea competiție. Experiența l-a maturizat și l-a făcut să evolueze ca sportiv.
Vlad își păstrează titlul de Campion Național la Supermoto și locul 3 în Campionatul Balcanic de Supermoto.

Sezon cu ghinion

Nimic nu părea să se interpună în calea sportivului hotărât să-și apere titlul de Campion Național Supermoto.
Imediat după startul primei etape din campionat, motorul motocicletei s-a defectat iremediabil, iar Vlad nu a mai putut continua cursa. Din acest motiv Vlad a terminat campionatul pe locul 3.

UN NOU TITLU DE CAMPION NAȚIONAL SUPERMOTO

În anul în care își serbează majoratul, Vlad obține al treilea titlu de Campion Național Supermoto. Planurile pe anul următor vizează, pe lângă participarea în competiții internaționale de Supermoto, și debutul în Viteză.

Debutul în motociclism viteză

Un sezon remarcabil, cu suișuri și coborâșuri, trăit la intensitate maximă! Chiar în anul debutului său la motociclism viteză, Vlad devine Campion Național și European BMU - clasa Formula 600.
Își păstrează totodată titlul de Campion Național la Supermoto - Clasa SOpen, iar în Campionatul Est-European de Supermoto se clasează pe locul III, fiind declarat de către FRM, sportivul anului 2018 la acestă disciplină.